Audiovisuelt

Vi utfører tekniske installasjoner av Audiovisuelle produkter.

Vi kan SONOS! Trådløst, Usynlig luksus, Tenk lyd før du bygger…

Enten du er privat eller bedrift er vi her for deg og vi vil gi deg den beste personlige servicen, høy lydkvalitet og de beste musikksystemene på markedet. Hos oss vil du få lyd og bilde som ikke tar mye plass i ditt hjem.

Vi er her for deg og i vil gi deg den beste personlige servicen, høy lydkvalitet og de beste musikksystemene på markedet.

Soundtec – Selskapet har gode kjøpsavtaler på Audiovisuelle tjenester. Enten du er privat eller bedrift.

Screenshot 2015-01-04 13.06.53 copy    Vi er forhanlder av Speakercraft.

Hos oss vil du få lyd og bilde som ikke tar mye plass i ditt hjem. Kontakt oss i dag så får vi gjort planleggingen av ditt system allerede nå.

Privat

Vi har stort utvalg av forskjellige fester for TV og andre skjermer.

shapeimage_7-300x206

For eksempel flatskjerm-heis som vi kan få bygget inn i lekkert møbel. Vi kan også levere TV i speil, f.eks til et treningsrom eller baderom. Ta kontakt med oss i dag og en av våre designere vil bistå deg med den beste løsningen for ditt audio digitale system.

Har du lyst til å kunne spille musikk både i stuen, på badet og kjøkkenet, men grøsser bare ved tanken på alle kablene? Fortvil ikke!

Vi viser deg løsninger i flere ulike prisklasser. Med trådløs overføring av lyd kan du spille og flytte musikk rundt i alle rom, enten rett fra stereoanlegget eller fra PC-en din.

Lyd på uteplassen eller i svømmebassenget?

Sommern skal nytes ute. Kos og hygge på terrassen eller uteplassen med familie og venner lyder vel ikke ukjent?

Vi skreddersyr lyd for utemiljøer. Her kan vi begrense lydbildet slik at ikke naboer blir forstyrret. Soundtec tilbyr skjerm med musikkstyring på vegg.

shapeimage_10-300x207

Denne kan du også bruke til å synge karaoke med dine venner.

Våre utesystemer tåler vann. Har du svømmebasseng og ønsker lyd i vannet? (Hvis du har musikk på og går under vann, vil lyden også høres i bassenget).

Hvorfor dra ut på kino?

shapeimage_5-300x207

Har du en drøm om hjemmekino, kan vi gjøre den realistisk for deg.

Vi har diskré løsninger for montering av prosjektor og elektrisk lerret. Våre konsulenter kan skreddersy ditt kinoanlegg. Nå finnes det mange fantastiske løsninger for streeming av film fra et mediasenter.

Vi kan garantere at du blir fornøyd med en hjemmekino satt opp av oss.

Montering av BOSE

shapeimage_4-300x207

Vi kan tilby montering av multirom i ditt hjem eller på ditt kontor.

Våre konsulenter har høy kompetanse og vil tilpasse lyd og bilde best mulig i ditt rom. Vi samkjører selvsagt alle fjernkontroller, dersom ønskelig.

Om dere skal planlegge et større prosjekt eller ha hjelp med å finne de beste løsningene.

Bedrift

trelast-225x300  IMG_5564 Samsung 48″ Led med Sonos Playbar.

Med våre individuelle løsninger vil din bedrift fremstå mer profesjonell. Om du har små eller store omfattende behov har Soundtec produktene som gjør hverdagen enklere. Vi utfører tekniske installasjoner av Audiovisuelle produkter.

Utforming av komplett møterom med kommunikasjons løsninger. Våre konsulenter kan tilrettelegge de mest effektive og profesjonelle møterom.

  • Prosjektorer
  • Lerret elektrisk
  • LCD/LED flatskjermer
  • Lyd på vegg
  • Video konferanse
  • Opprydning av ledninger
  • Tilpasse møtebord med strøm og datatilkoblinger